Další seminář Život se zdravými kopyty

06.04.2010 09:23

TERMÍN: 4. až 6. 6. 2010

Seminář vás uvede do problematiky ježdění a chovu koní naboso a seznámí vás se všemi problémy, které způsobuje nedostatek pohybu, podkování, či špatná, nebo nedostatečná úprava kopyt. Poslední den semináře budete mít možnost pod dohledem lektora Patrika Spieledera (žák MVDr. Strasserové, nyní přednáší a provozuje kopytní kliniku v Rakousku), který vede celý seminář s překladem Stanislava Blechy (vystudoval jako Ošetřovatel kopyt u MVDr.Strasserové a přeložil její knížku Život se zdravými kopyty do češtiny), zkusit vystrouhat kopyto a pochopit principy úpravy podle MVDr.Strasserové. Získáte tím představu o tom, jak by mělo vypadat a upravovat se zdravé kopyto. Jedná se o třídenní kurz (2 dny teorie a 1 den praxe v úpravách kopyt). 

Možnost dalšího komplexního vzdělání v ošetřování kopyt.

V současnosti probíhá 2.běh vyškolení v oboru Ošetřovatel kopyt dle Dr.Strasserové, který začal v únoru letošního roku a kterého se účastní 14 studentů .Jedná se o dvouleté dálkové studium. Další běh bude otevřen dle zájmu nejdříve v polovině příštího roku. Prosíme případné zájemce aby svůj zájem projevili co nejdříve a bylo možno naplánovat začátek 3. běhu vyškolení.

Veškeré další informace rádi poskytneme na tel.732 468718 (Barbora Kredbová) , nebo na e-mail barborakredbova@seznam.cz nebo vaclav.vydra@vaclavvydra.cz Prosím zájemce, aby se přihlásili nejpozději do 20.5. 2010.